Blodomloppet

Den 4 juni arrangeras Blodomloppet i Stockholm (www.blodomloppet.se). Bullerbyn och Barndiabetesfondens lokalförening Stockholm gör en gemensam aktivitet och bjuder härmed in våra medlemmar till en skön löptur på Djurgården. Alla som har fyllt tolv år kan vara med, tjejer, killar, tanter eller gubbar är välkomna. Välj mellan 5 km eller 10 km, tidtagning eller inte tidtagning (endast vid 5 km). Vi hoppas att kunna göra detta till en familjeaktivitet. Vi samlas vid målgång för en gemensam picknick. Anmälnings-avgiften är ca. 250 kr och då ingår picknick till alla som deltar i loppet. Alla familjemedlemmar som hejar på får ta med egen matsäck.

Läs mer i inbjudan.