Världsdiabetesdagen 2013

Välkommen att uppmärksamma Världsdiabetesdagen på Sergels Torg den 14 november kl 17.30! Då samlas vi under en halvtimme och bildar en mänsklig blå cirkel för alla världens barn och vuxna som lever med diabetes.

Världsdiabetesdagen går i BLÅTT så ta gärna med ett blått lysande föremål, som t.ex. en ficklampa med blått överdrag eller blåa ballonger/blåa kläder eller blåa glowsticks. Har ni inget blått så kom ändå! En tyst men lysande manifestation för alla med diabetes!

Mer info i inbjudan.


Föräldraföreningen Bullerbyn

i samarbete med:

Barndiabetesfonden, Ung Diabetes, DiabetesförbundetStorstockholms Diabetesförening

Detta inlägg är publicerat i Aktiviteter, Aktuellt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Facebook? Föräldraföreningen Bullerbyn finns även där