Solvalla!

Vad sägs om en lite annorlunda söndagsutflykt?

Söndagen den 8 december har Solvalla Travbana tävlingar och kommer att uppmärksamma typ 1-diabetes, bl.a. tillsammans med Barndiabetsfondens lokalförening Stockholm.

Bullerbyn uppmärksammas också genom att alla medlemmar erbjuds gratis inträde denna tävlingsdag och att vi fått ett lopp uppkallat efter oss! Förutom de stora hästarnas tävlingar att titta på så kommer det finnas ponnyer som barnen kan träffa och prova att åka med i vagn. Det finns också en liten fin lekpark. Restauranger och kiosker är öppna på arenan men det går även bra att ta med egen picknick om man vill det. Vi behöver hjälp från några barn att hjälpa till vid prisutdelningen på ”vårt” lopp.

Lisa och Helene från Bullerbyn kommer att vara vid lekparken kl 15.00  för er som vill träffas.
Travtävlingar börjar vid 14, och håller på till kl 17 för dem som vill vara kvar länge.

Anmäl er till lisahagman(at)comhem.se senast den 5 december.