Årsmöte

Nu är det det dags för årsmöte i Föräldraföreningen Bullerbyn. Vi ses i Skandiasalen (plan 1) på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna, tisdagen 17 mars kl 17.30.

Hör gärna av dig till styrelsen om du är intresserad av att vara med i styrelsen eller om du har någon idé på aktivitet.

På årsmötet får vi en presentation av Marcus Lundberg, en ung forskare från Uppsala som själv har typ 1 diabetes. Eva Örtqvist och Gunnel Viklund från ALB kommer att tala om vad som händer inom diabetesteknik.

Föreningen bjuder på macka och dricka. Meddela vid anmälan om du har behov av specialkost. Mer information finns i inbjudan.