Cirkusskola + show

Äntligen en aktivitet som vänder sig till våra yngre medlemmar (i åldern ca 4-8år)!

Vi har hyrt en gympasal på Sandhamsgatan där cirkuspedagogen Patrick ska uppträda och därefter lära barnen lite cirkustricks. Om barnen vill får de på slutet visa oss föräldrar vad de lärt sig med en liten uppvisning. För föräldrar kommer det att finnas kaffe och te samt lite fika medan barnen har kul. Efter hela uppvisningen (totalt ca 1 timme och 15 min) serveras det frukt till barnen samt FunLight-saft. Mer information finns i inbjudan.

Anmäl er senast 22 maj. När ni fått bekräftelse på att ni fått plats. Betalar ni in 50kr/barn till pg 43 99 39-0 med betaldatum 2016-05-24.