Årsmöte 18 april

Bullerbyns årsmöte är för oss föräldrar. 2016 års verksamhet presenteras och vi får också en inblick i vad som händer under 2017. Mötet gästas av Markus Lundberg, forskare vid Uppsala universitet, som berättar om det senaste inom forskningen kring vad som orsakar typ 1 diabetes.

Mer information finns i inbjudan.

Anmäl er till styrelsen@foraldraforeningenbullerbyn.se. (Föreningen står för samtliga kostnader men vi ber er vara noga med bokning och eventuell avbokning så att vi inte betalar för fler än de som faktiskt närvarar.)

Välkomna!

Credit: Anna Tanczos. Wellcome Images Computer graphic showing the structure of insulin. Copyrighted work available under Creative Commons by-nc-nd 2.0 UK