Sportcamp 2017

Nu är det äntligen dags för Sportcamp igen. Vi ordnar tre läger under perioden 12-15 september.

Vi planerar för tre stycken två-dagarsläger med 25 barn per läger och en förälder per barn. Alla barn mellan 6-14 år (födda 2003-2011) och som är inskrivna vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus är välkomna. Om det blir platser över är Bullerbyns övriga medlemmar i ”rätt” ålder välkomna, oavsett sjukhustillhörighet.

Antalet anmälningar kommer avgöra vilken åldersindelning vi kommer ha men grunden bygger på:
Läger 1: 12-13 sep (tisdag-onsdag) yngsta barnen

Läger 2: 13-14 sep (onsdag-torsdag) mellan barnen

Läger 3: 14-15 sep (torsdag-fredag) ungdomar

Ju fortare vi får in anmälningarna, desto fortare kan vi meddela vilket datum som gäller för vilken ålder. Om vi inte täcker upp alla platser kommer vi slå ihop lägren till de två första dagarna. Men vi kommer fortfarande ha aktiviteter åldersindelade likt ovan.

Mer information i inbjudan.