Följ med till Cosmonova och ”En resa bland korallreven”

Häng med till Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova med Bullerbyn. Vi kommer titta på en favorit i repris:
En resa bland korallreven, om vikten av att leva i balans med haven på vår planet.

Filmen är 40min lång och passar alla från 4 år och upp. Därefter kommer vi att fika med kanelbulle, frukt och funlight-saft eller kaffe.

NÄR: söndag 21 oktober 2018, vi samlas kl. 12:30 vid informationsdisken. Informationsdisken hittar du när du kommer in genom huvudentrén, direkt till vänster på entréplan.

VAR: Naturhistoriska riksmuseet, Frescativägen 40.

PRIS: Tack vare att Cosmonova har godkänt att en vuxen per diabetesbarn går in som ledsagare samt att Bullerbyn subventionerar, är priset:
100 kr/barn (även syskon 4-18år). (film 50kr+fika 50kr)

50 kr/ledsagare (film 0kr+fika 50kr).
100 kr/vuxen som inte är ledsagare. (film 50kr+fika 50kr).

HUR: Vänligen anmäl er till: styrelsen@foraldraforeningenbullerbyn.se I anmälan ber vi er ange;
Namn och ålder på barn med diabetes:
Namn och ålder på syskon:

Namn på förälder/-rar: Mobilnr:
Ange ev. allergi:

Vi ses! Hälsningar Styrelsen